Uslovi isporuke

 

Napominjemo da se za naručenu robu u vrednosti većoj od 6.000 rsd ne naplaćaju troškovi dostave.

Za vrednost narudžbine ispod 6.000 rsd cena dostave iznosi 360,00 rsd.

Svaka narudžbenica se pre dalje obrade proverava u cilju ispravnosti podataka koje ste vi kao Korisnik naveli prilikom njenog kreiranja. Uniforme Online zadržava pravo pozivanja Korisnika telefonom u cilju provere podataka. U slučaju sumnje u tačnost navedenih podataka ili u slučaju da podatke nije moguće proveriti, Prodavac zadržava pravo otkazivanja narudžbenice o čemu će Korisnik biti obavešten putem e-maila koji je naveo prilikom registracije.

Pošiljke koje se plaćaju pouzećem predaju se kuriskoj službi na slanje u roku od 3-5 radnih dana nakon dobijanja potvrde o kupovini putem maila.

Pošiljke koje se šalju kupcima koji su se odlučili da pošiljku plate platnim nalogom, ili virmanom (za pravna lica), vreme potrebno za slanje pošiljke je jedan radni dan od momenta kada primimo validno obaveštenje o izvršenoj uplati.

Kuriska služba dostavu vrši od ponedeljka do petka u intervalu od 8-19 časova. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu za isporuku (npr. adresa radnog mesta) od one koju ste naveli prilikom registracije na sajtu.

Uobičajeno vreme dostave je dva radna dana dok za određena mesta može potrajati četiri radna dana. Do produženja roka isporuke može doći ukoliko primalac nije na adresi prilikom pokušaja isporuke, zbog loših vremenskih uslova, ili drugih nepredviđenih situacija na koje kurirska služba ne može uticati.

Prilikom preuzimanja robe Kupac je u obavezi da prekontroliše sadržaj paketa, jer se naknadne reklamacije, u pogledu količine i oštećenja paketa, neće uvažavati.